Kirjallisuutta
Carr, Sandy, Tietoniekat Juustot, Welin+Göös, 1983
Harbutt, Juliet, World Cheese Book: The Finest Selection - Tasting Notes Over 750 Cheeses - How To Enjoy, Dorling Kindersley Ltd, 2009
Harbutt, Juliet, Gummeruksen suuri juustokirja, Gummerus, 2000
Holler, Brigitte, Gourmet's Guide Cheese, Engelmann, Brigitte, Holler, Peter, h.f.ullmann, 2011
Iburg, Anne, Syötävän hyvä juustokirja, readme.fi, 2009
Koski, Merja, Pienjuustolat, Taiten Kustannus, 2019
Pohjanluoma, Riitta; Johansson, Teppo, Suomalainen juusto, Tammi, 2008
Sinivirta, Jukka, Herkuttelijan juustokirja, Otava, 2008
Talvi, Jussi, Rakastettu juusto, Otava, 1981
Talvi, Jussi, Jussin juustokirja, Kirjayhtymä, 1987
Teubner, Christian, Das grobe Buch vom Käse, Gräfe & Unzer, 2003
Uusitalo, Antti, Juustot & juomat, readme.fi, 2013
Wallen, Bengt, Ostnyland Juusto-Uusimaa, ETC-consulting, 2004
Wallen, Bengt, Sata vuotta juuston merkeissä, Suomen Juustonvalmistajain yhdistys ry, 2010