Uudenmaan Juustoseura: Esitelmä aistimisesta ja perusmakutesti
Tarkastelet mennyttä tapahtumaa.
- to 7.11.2024 klo 18
- Ravintola Perho, kabinetti
- Perhonkatu 11, 00100 Helsinki
Esitelmä aistimisesta ja perusmakutesti Ravintola Perho
Föredrag om sensorik och grundläggande smakprov i Restaurang Perho
Hyvät juuston ystävät
Tervetuloa kuulemaan moniaistisesta matkasta maun maailmaan Ravintola Perhoon 7.11.2024
Vastaava tutkija, FT Sari Puputti luennoin meille tekijöistä, mitkä vaikuttavat ruoan maun kokemiseen painottaen aistien toimintaa. Kuulijat pääsevät myös itse testaa-maan aistiensa yksilöllistä toimintaa mm. perusmakutestin avulla.
Luennon jälkeen toteamme makuhermojamme toiminnan yhteisellä illallisella.
Tilaisuus on tarkoitettu Uudenmaan juustoseuran jäsenille seuralaisineen.
Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla annukka.lankinen@gmail.com 31.10.24 mennessä. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot?
Tapahtuman omavastuuosuus on 45€/henkilö. Hintaan sisältyy luennon ja perusmakutestin lisäksi illallinen. Maksu suoritetaan osallistumisvahvistuksen jälkeen Uudenmaan Juustoseuran tilille FI78 5680 0020 6454 18 viitteellä ”Perho”.
Uudenmaan Juustoseuran hallitus
Kutsupdf -tiedostona