Uudenmaan Juustoseura: Kokkausilta – valmistetaan tuorejuustoa sekä itsellemme illallinen / Matlagningskväll – vi tillverkar färskost och tillreder middag åt oss
- to 18.4.2024
Juustoseura ry:n hallitus vieraili Kappelin Juustolassa Otavassa 19.9.2022. Juustonkeittäjä Petri Sikstus
kertoi niin juustolan toiminnasta, tuotteista kuin niiden markkinoinnistakin. Kuvassa vasemmalta Petri Sikstus, Matti Laine, Jarmo Immonen ja Lauri Malinen.
Hallitus piti myös kokouksensa vierailun yhteydessä. Kuvat Juha Kling
Alustava ajankohta
Alustava ajankohta
JUUSTOSEURAN MATKA SLOVENIAAN 29.8.-2.9.2024 Matkan hinta: Jos osallistujia 25-29 henkilöä: 1665 €/hlö Jos osallistujia 30-34 henkilöä: 1575 €/hlö Tällä hetkellä lentopaikkoja on alustavasti varattuna…